Следвайте ни

Локо образова децата за безопасност в мрежата

viber icon

Фенклуб „Локомотив Пловдив“ и ФК Локомотив Пловдив организираха лекция на тема "Онлайн (без)опасност" за децата от цялата школата. Лекцията се проведе в две части, за младите надежди до 12 г. и отделно за батковците им.

Лектор беше Деян Благоев, специалист по детска онлайн безопасност. За своя принос в сферата на детската безопасност ръководената от него фирма „Булбера“ има две награди от президента на България Румен Радев, една от ЕС, както и отличие от ООН. Фирмата е също така и доверен партньор на ГДБОП, Държавната агенция за закрила на детето, както и на Националния център за безопасен интернет.

Събитието провокира интереса на децата с това, че те научиха много нови неща за сфера, с която смятат, че са запознати, вярвайки, че пред екрана вкъщи човек е в безопасност. С тази акция фенклубът на Локомотив Пловдив отново затвърди репутацията си на организация, която мисли за децата, защото те са бъдещето и тяхното образование в различни сфери на живота е от първостепенна важност за всички нас.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?