Следвайте ни

Локо носи Купата в Общината в понеделник

Идейната концепция за Лаута е готов, започва подготовка на тръжните книжа

viber icon

Кметът Здравко Димитров ще посрещне „Локомотив" Пловдив и Националната Купа на България в гербовата зала на Община Пловдив в понеделник, в 20 часа. Преди това черно-белите фенове и футболистите на отбора ще се съберат на клубния стадион в парк „Лаута“, от където ще се отправят на шествие към площад „Стефан Стамболов“. „Стана традиция да празнуваме спечелването на отличия заедно с елитните пловдивски клубове, надявам се, че и в понеделник ще има празнична атмосфера“, заяви кметът Здравко Димитров. Той поясни, че програмата може да бъде нарушена единствено от забрани заради увеличаващите се случаи. В същото време стана ясно, че идейната концепция за реконструкцията на стадион „Локомотив“ вече е внесена в Община Пловдив.

„Предстои на нейна база да изработим техническото задание, като заедно с това ще се подготви и тръжната документация. Обществената поръчка за реконструкцията на стадион „Локомотив“ също ще бъде подадена за предварителен контрол в АОП и може да бъде избрана, което ще забави обявяването на поръчката с около 2 седмици“. Това коментира заместник-кметът Пламен Райчев.

Ако обаче поръчката не бъде избрана за предварителен контрол, Община Пловдив ще има готовност да я обяви на страницата на АОП. Линейният график след това е същият като при процедурата при стадион „Христо Ботев“ – 30 работни дни за получаване на оферти, приблизително същият срок за работа на комисиите по документите в зависимост от броя оферирали, като успоредно с това ще върви и изборът на строителен надзор.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Сандо

Сандо

02.07.2020 | 17:21

Кметът Здрафко е същият, като кмета Мамин. И оня се мазнеше и на двата отбора, и оня слагаше и двете шалчета. Цапате достойните цветове, лигльовци, всичко е борба за гласове и лицемерие. А всъщност всичките пръдльовци сте от ла йногорец!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?