64

Локо излиза на "Герена" срещу кошмара си в Първа лига

Левски и Локомотив (Пловдив) се изправят един срещу друг в двубой от 15-ия кръг на efbet Лига. Срещата започва в 19:45 часа на "Герена". 

Локомотив влиза в двубоя като четвърти, само на три точки пред петия Левски. „Сините“ обаче са и с мач по-малко заради участието им в европейските клубни турнири в началото на сезона. Ето защо и Левски ще гони домакински успех, с който да се доближи максимално до водачите в класирането. 

В последните си две срещи „сините“ не стигнаха до успех, като загубиха с 1:2 от Славия и завършиха наравно 0:0 със Септември (София). Локомотив пък постигна две победи със суха мрежа. Възпитаниците на Александър Томаш победиха Спартак (Варна) с 2:0 като гост, а в последния кръг надвиха категорично Славия с 3:0.

Левски е най-неудобният съперник на Локомотив. В общо 135 шампионатни сблъсъка, черно-белите са загубили 84, като са допуснали 275 гола - нямат толкова поражения от нито един друг участник в елита. От споменатите мачове 67 са били в столицата, като Левски е ликувал 54 пъти, равенствата са 6, а Локо е бил в 7 случая.

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни състави:

ЛЕВСКИ (4-2-3-1): П. Андреев; Петрис, Сундберг, Кордоба, Цунами; Краев, Ф. Кръстев; Роналдо, И. Попов, Уелтон; И. Стефанов
ЛОКО ПД (4-2-3-1): Хоркаш; Матеус, Луан, Бидунга, Томашевич; Зебли, Каракашев; Дион, Д. Илиев, Карагарен; Боруков
СЪДИЯ: Д. Драганов
СТАДИОН: "Георги Аспарухов"
НАЧАЛО: 19:45 часа

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?