64

Локо II Пловдив удържа Загорец за 0:0 в Садово

Вторият отбор на Локомотив (Пловдив) записа равенство в първия кръг на Югоизточната Трета лига. “Черно-белите” завършиха 0:0 със Загорец. Двубоят се игра от 18:30ч. в Садово.

“Черно-белите” изиграха добър мач, като имаха и своите шансове да вземат победата. Първата сериозна възможност се откри пред гостите – играч на Загорец центрира от фаул, там негов съотборник засече с глава, но Томов спаси. В 17-ата минута Петър Андреев изскочи сам срещу стража на противника, но не успя да го преодолее и да реализира. До края на първата част Александър Колев и Филип Колев пробваха да затруднят вратаря на Загорец. В 54-ата минута Кристиан Томов се отчете с важно спасяване и не позволи на състезател на Загорец да открие резултата.

В 80-ата минута далечен и опасен шут на Даниел Маджаров бе избит в корнер от вратаря на гостите.

На 14.08 (неделя) от 18:30ч. пловдивчани гостуват на ФК Сливен на стадион “Хаджи Димитър” във втори кръг от Югоизточната Трета лига.

Локомотив II: Кристиан Томов, Антон Коспартов, Видол Сейменски, Тодор Павлов, Божидар Зелямов, Сами Мехмедов, Тони Лесов, Иван Арамазов (72’ Теодор Фърков), Петър Андреев (85’ Кристиан Орманов), Филип Колев (72’ Даниел Маджаров), Александър Колев

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?