Локо и Созопол поритаха за 1:1 на нива в Черноземен

Локомотив направи 1:1 срещу Созопол във втората си контрола от началото на подготовката. Мачът се игра на подобието на терен в село Черноземен, който домакините от местният футболен клуб бяха предоставили на двата  тима. Състоянието на игрището обаче далеч не подхожда на за мач между професионални отбори. Неравностите на терена си правеха майтап с играчите, които често изпадаха в комични ситуации. В крайна сметка едва ли треньорите Христо Колев и Румен Димов са отчели спаринга като полезна проверка. За гостите обаче остана като червена точка в клубната история, че са направили хикс с черно-белите макар и в неофициална среща.

До почивката възпитаниците на Бащата доминираха тотално и освен хубавия гол на Спас Делев сътвориха няколко чисти положения, а редовно попадение бе отменено с измислена засада. На вратата започна Теодор Скорчев, а пред него централни защитници бяха новото попълнение Игнат Дишлиев и Ангел Грънчов. Като десен бек игра Здравко Илиев, а отляво Богомил Дяков. Пред тях двойката дефанзивни халфове бе Ванчо Траянов и Янков Сандански. По крилата нападаха Бирсент Карагарен и Емерик де Врийзе, а зад изнесеният напред капитан Мартин Камбуров действаше Спас Делев като двамата често сменяха местата си.
Голът за черно-белите падна в 8-ата минута, когато Спас Делев се възползва от хитър пас на Траянов и опъна мрежата на гостите. Пловдивчани продължиха да натискат и в 25-ата минута Делев за втори път прониза вратата на морския тим. Мартин Камбуров пусна пас от дълбочина, а дребничкият щурмовак от петричкото село Ключ надбяга пазача си и мушна топката зад вратаря. За изненада и на хората от щаба на Созопол обаче тъчреферът Васил Младенов размаха байряка и принуди главнит съдия Светослав Шехов да не зачете попадение. Малко след това вратарят на гостите с вещина спаси удар отблизо с глава на Мартин Камбуров. Секунди преди почивката пък Камбуров удари левия дирек.

На полувремето Христо Колев направи ходейна смяна като пусна изцяло нова единадесеторка. На вратата застана Йордан Господинов, а пред него четворката защитници бе Христо Стамов (десен), Венелин Филипов (ляв), Диян Молдованов и Александър Горанов (централни). Мехди Бурабиа и Георги Вълчев действаха като дефанзивни халфове, а по крилата заиграха Айкут Янъков и Дани Кики, а зад нападателя Бранимир Костадинов бе Благой Наков. Вторият състав на Локо видимо се огъна от пресата на гостите, които действаха на ръба на позволеното и се стигна до няколко опасни стълкновения, които за щастие не доведоха до сериозни контузии. Черно-белите видимо куцаха в организацията на играта и не се чувстваха добре на тежкия терен. Созопол успя да стигне до равенството след нелепа грешка на Господинов в 60-ата минута. Каращият проби Горанов върна към стража, който я изчисти в краката на Васил Тачев и той на празна врата фиксира крайния резултат. До последния сигнал на Светльо Шехов играчите на двата отбора потичаха за здраве, но нови опасности пред двамата вратари не създадоха.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
валута армия

валута армия

29.01.2015 | 07:27

Кебапчия,кебапчия,ти ли сега си на мястото на чалгаря.

Отговори
0 0
Купувач на души

Купувач на души

28.01.2015 | 20:07

Закривай катуна на Лайнута Мухааааааааааааааа

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?