Локо и Бруно №1 за юли ВИДЕО

Локомотив Пловдив бе избран за отбор №1 на юли, а наставникът на черно-белите Бруно Акрапович за най-добър треньор за месеца. Пловдивчани спечелиха Купата на България през миналия месец, което наклони везните в тяхна полза. Наградите в Пресклуб България получиха самият Акрапович, а вратарят Илко Пиргов, спасил решителната дузпа на финала срещу ЦСКА, представляваше съотборниците си.

"Благодарим на всички, които са гласували за нас. Това е голямо уважение за мен. Благодаря на отбора ми, който ми дава тази възможност да вземам награди. Щастлив съм, че работя с такива уникални хора. Дано радваме феновете с хубав футбол и още по-големи успехи", заяви наставникът на "смърфовете". 
 +12

  

Акрапович призна, че в родния елит има доста отбори, които може да се опитат да бъдат конкуренция на хегемона Лудогорец.
"Всичко е до работа", сподели при награждаването си Акрапович. "Има още качествени отбори - ЦСКА, Левски, Берое, Ботев, Славия, Черно море. Надявам се, че ще бъде интересно и всеки да може да бие Лудогорец. Тогава ще има шанс и за други отбори да влязат в битката. Ние ще даваме всичко от себе си да се случи това. Трябва да се опитаме да намерим стила си наново, да се концентрираме върху играта си.

Гледахме мач на противника ни Искра Даниловград. По-качествени сме, но няма да е лесно. Ще се опитаме да се класираме за следващия кръг, смятам, че сме по-добрите", каза още босненският специалист.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?