Локо готви оферта за Димо Бакалов

Локомотив Пловдив обмисля вариант да подсили атаката си с Димо Бакалов. Той носи черно-бялата фланелка от сезон 2015/16 до края на 2017/18. В този период изигра 78 шампионатни двубоя, в които реализира 14 гола. След това крилото отиде в Лудогорец. След края на кампанията Бакалов напусна разградчани и в момента е свободен агент. Желанието на 31-годишният футболист е да си намери тим в чужбина. Но Локомотив също е опция.

„Димо е много добър футболист. За него има място в състава ни, вратите са отворени. Не знам обаче дали можем да отговорим на финансовите му възможности. Аз го искам“, заяви треньорът на Локо Бруно Акрапович. Черно-белите проведоха снощи една тренировка, като в нея участие взе и новият треньор на вратарите Стоян Колев. Днес ще бъде взето решение и кога точно тимът ще замине на лагер в Боровец – следобяд или в петък. От клуба изчакват резултатите от тестовете на част от играчите, които бяха заразени с коронавирус.

В близките дни към отбора трябва да се присъединят и чуждестранни футболисти, които да изкарат пробен период. Желанието на Бруно Акрапович е да ги види в контролата срещу Локомотив Горна Оряховица, която е насрочена за неделя. Черно-белите вече привлякоха нападател. Тимът се подсили с Георги Минчев от Царско село. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?