Ливърпул отива на Челси, ако децата му бият Шросбъри

Дерби между Челси и Ливърпул се задава на осминафиналите в турнира за ФА Къп. Червените от града на Бийтълс обаче първо трябва да елиминират Шрозбъри в преиграване на “Анфийлд”, след като вчера направиха равенство 2:2 с третодивизионния тим. Това няма да е толкова лесно, тъй като мениджърът им Юрген Клоп обяви, че на реванша ще пусне юношите, а на пейката ще бъде техният треньор, а не той.

Носителят на трофея Манчестър Сити ще гостува на Шефилд Уензди. Отборът на Джосеп Гуардиола е амбициран отново да спечели надпреварата, а техният съперник от Чемпиъншип показа, че е турнирен боец, като отстрани на чужд терен последователно Брайтън и Куинс Парк Рейнджърс. 
 
Манчестър Юнайтед ще играе като гост с победителя от двойката Нортхамптън - Дарби Каунти. Ако напред продължат “овните”, Уейн Рууни ще се изправи срещу отбора, с който постигна всички значими успехи в кариерата си.

Портсмут чака Арсенал, а Норич ще играе със Саутхамптън или Тотнъм. Останалите двойки са Рединг/Кардиф - Шефилд Юнайтед, Уест Бормич - Нюкасъл/Оксфорд и Лестър - Ковънтри/Бирмингам.

Всички двойки в 5-ия кръг:

Шефилд Уензди – Манчестър Сити
Рединг/Кардиф – Шефилд Юнайтед
Челси – Шрюзбъри/Ливърпул
УБА – Нюкасъл/Оксфорд
Лестър – Ковънтри/Бирмингам
Нортхампттън/Дарби Каунти – Манчестър Юнайтед
Саутхамптън/Тотнъм – Норич
Портсмут – Арсенал.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?