Следвайте ни

"Левскарски Великден" в Хисаря събира пари за паметник на Апостола

viber icon

Хисаря подготвя мащабен син празник. Фиестата на левскарите от цялата страна е посветена на благородна кауза – изграждане на паметник на Апостола на свободата в курортния град. Затова на 24 април обновеният в изключително модерно спортно съоръжение градски стадион „Крепост“ ще  посрещне сини фенове от цялата страна. Там ще се проведе благотворителен футболен турнир „Синя Крепост“ 2021. Инициативата се реализира под егидата на Община Хисаря, ПФК „Левски София“, Национален клуб на привържениците „Левски“ и „Левски Фемили“.

 Със средствата, събрани от турнира, ще се изгради бюст-паметник на Васил Левски в  Хисаря.

Тази година събитието ще се състои съвместно с инициативата „Левскарски Великден“ 2021, която успява да зарадва мнозина възрастни хора с продукти от първа необходимост през последните три години.

Стадионът в Хисаря е идеалното място за проявата. Той беше изцяло преобразен по европейска програма, а  неговият терен ще опитат 16 отбора. Всички отбори, желаещи да се включат, следва да подадат заявление за участие и да заплатят такса за участие – 100 лв.  Събраната сума ще бъде дарена за каузата. До момента записаните отбори са 11, има още 5 свободни места. Ще присъстват легендарни футболисти на клуба. Те  ще изиграят демонстративен мач за радост на феновете.

От ПФК „Левски София“ обещават да гостува мобилният фен магазин на клуба,  зареден с всички налични артикули от официалния фен магазин. Всички желаещи да станат част от „Левски“ и да подкрепят отбора, закупувайки членска карта ще могат да го направят на място! А клубният талисман Лъвски ще радва малки и големи.

         За повече информация обадете се на телефон: 0887 844 522, на e-mail: [email protected] . Информация за събитието може да намерите и в социалните мрежи:

ФЕЙСБУК : https://www.facebook.com/tournament.SinyaKrepost.Hisarya 

ИНСТАГРАМ: tournament.sinyakrepost

Всеки, който желае да подкрепи изграждането на бюст-паметник на Апостола в курортния град, може да го направи по банкова сметка за дарения на Община Хисаря:

BG49CECB979084C8105200 с код за вид плащане: 44 51 00 (дарение) Основание за плащане: Дарение за изграждане на бюст-паметник на Васил Левски !

Цветана Георгиева

Цветана Георгиева

Репортер-редактор - екип "Регион" Карлово

Цветана Георгиева е кореспондент на в. "Марица" от Карлово. Завършила българска филология в ПУ "Паисий Хилендарски". Работила е като главен редактор на в. "Карловска трибуна“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?