Легенди скочиха срещу избора на Сашо Димитров за национален селекционер

Футболни легенди се обявиха срещу анонсирания като сигурен избор на досегашния селекционер на младежите Александър Димитров за нов наставник на мъжете. Димитров е лансиран от Емил Костадинов, но няма подкрепата на водещите клубаве, както и на футболната общественост.

"Това е смешно и абсурдно. Наистина ще бъде гавра, за която може да ни се подиграват. Аз този човек не го знам какво е направил. Нека първо се докаже на клубно ниво. Няма как да качим младежите при мъжете и да очакваме някакъв успех. Най-много да бием пак Гибралтар. Това, че имаш желание, не означава, че може да бъдеш назначен. То иска магарето, ама не е кон, нали?!", коментира съветникът на президента на Локомотив Пловдив Христо Крушарски - Чавдар Цветков.

"Това е несериозно. Преди всичко трябва да има ясен критерий и правила.Да има конкурс. Треньорите в България също трябва да имат думата. И аз имам самочувствието, че мога да водя Барселона, но не ме канят", казва бившият треньор на Локо Пловдив Емил Велев - Кокала, който последно изведе Левски до шампионска титла.

"Трябва да има правила и конкурс. Опитът е ключов. Никой не тръгва да подмладява така националния отбор", обяви пред Мач тереграф Пламен Гетов.

  
"Този не съм го чувал. По-младите може и да го знаят, но аз въобще не съм го чувал. Това е моят коментар", завършва темата Петър Жеков, който подкрепя тезата, че за да има силен национален отбор, трябва повече българи да играят в клубовете си.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?