Следвайте ни

Легендата Жеков: Тояга и шутове за националите

viber icon

Доста крайна позиция зае легендарният голмайстор №1 в българския футбол Петър Жеков след загубата на националите от Косово с 2:3 в европейската квалификация в София в понеделник. Отборът ни на практика загуби шансове за класиране през квалификациите за Евро 2020, като има само 2 точки от четири мача. Според Жеков поражението е закономерно с оглед кадровия ни потенциал в момента.

“Не знам защо Краси Балъков дойде да се мъчи в националния отбор. Аз и за един милион евро няма да се съглася да съм треньор на този отбор. Нямаме ниго един футболист, само Ивелин Попов става. Трябваше да ни бият с повече, отървахме се. Ако ме пуснат при нашите, ще ги пребия като маче у дирек.
 
Като взема една тояга, шутове в задника и айде марш оттука! Балъков каза, че били изморени. От какво, от челни стойки ли? Какво са правили, та са изморени при днешните средства за възстановяване”, коментира Жеков пред “България Днес”.
 
 
Той е песимистично настроен за следващите 10 години, тъй като кадровата криза е страшна по негови наблюдения.
 
"Аз съм учил четвъртите в света. Още навремето им казах, че футболисти ще станат, но треньори - не. Само Емил Костадинов ме послуша и сего ми се хвали колко е добре”, казва още Петър Жеков.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (2)

намръщенЪ

намръщенЪ

14.06.2019 | 03:18

Той нека си спомни каква трагедия бе в Мексико през 1970г. Неслучайно в едно стихотворение е възпят така - "Знаем, доктор Божков пак ще е треньор, Гаганелов - капитан, а пък Жеката - чобан". Същият този дебил на изпита по руски във ВИФ(днешното НСА) понеже нищо не знаел, а трябвало да го избутат като цесекар нагоре, бил запитан "Как е топка?"(на руски). И вместо "мяч" отговорил "тьопка"

Отговори
0 0
Минавам само

Минавам само

13.06.2019 | 10:11

С епилация ,гел и татуси не става!!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?