64

Легенда от 80-те: Очаквам Ботев Пловдив да е на финал за Купата

Очаквам Ботев Пловдив на финал след двата мача с ЦСКА, каза легендарното ляво крило на "жълто-черните" от 80-те години на миналия век Атанас Пашев.

"Червените“ не показаха нищо срещу Пирин. Поради тази причина смятам, че Ботев има всички шансове да продължи напред в турнира. Не вярвам да се отрази онова 4:0 от последния им сблъсък за първенство. Не мисля, че пак ще се случи. В интерес на истина очаквам двата тима да излязат малко по-предпазливо в първата среща. В ЦСКА през седмицата ще има доста катаклизми след поражението от Пирин. По всяка вероятност ще влязат под напрежение срещу нас. А, когато нещата са на всяка цена, се случва обикновено точно обратното.

Мисля, че ние ще влезем по-спокойни и по-уверени в тази среща. Напрежението ще е в ЦСКА. Добре е за нас, че първият мач е в София. Трябва да изиграем един тактически правилен мач. На реванша сме домакини и всичко ще е по-различно. Ботев Пд има силен отбор, който по нищо не отстъпва на ЦСКА“, коментира Пашев. Той каза, че срещу Ботев Враца пловдивчани не били убедителни, но спечелили рутинна победа с мисъл за София.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?