Лечков скандализира: Петима национали не са вземали заплати от месеци

Бившият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков отново скандализира като обяви, че всички решения на БФС към момента са нелегитимни. "Всички решения на БФС до този момент са нелегитимни. Колко пъти съм Ви казвал, че Борислав Михайлов е действащият президент? Не го чувате за първи път. Към днешна дата е така. Ако целият Изпълком си беше подал оставките, тогава можеше по същия ред 1/3 от клубовете, които гласуват за президент, да поискат Конгрес и пълен мандат. За оставките мога да говоря за себе си. Ако някой от вас ми покаже писмо с изрично мое желание и подпис, че се отказвам да съм временно изпълняващ.. Такъв е редът. Подписал съм се на присъствен лист, а не на писмен отказа. Тогава още казах на колегите, че няма да подам оставка, защото това е изнасилване посред бял ден", заяви пред Гонг Лечков.

"Как искате да имаме футбол? Онзи ден на мача с Швейцария, имаше петима футболисти в нашия отбор, които от месеци не са взимали заплати. Това ново ли е за вас? Каква вина има БФС за финансовото състояние на клубове? Какво може да се направи, когато срещу нас излиза един футболист, който струва повече от целия ни национален отбор? Как можем да се равняваме с Швейцария? Обирам негатива аз. Преди десет години казах, че нямаме класни играчи. Всички почват да повтарят, че липсва класа. Аз от 10 години го говоря“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Чич

Чич

31.03.2021 | 17:43

Това е по крушовата градина......!!!

Отговори
0 0
Леле,разплаках се

Леле,разплаках се

30.03.2021 | 21:06

Тия некадърници трябва да ни плащат вече,за да ходим на стадионите да ги гледаме! И спокойно може да се преквалифицират в боклукчии или градинари- поне нещо полезно и смислено ще се опитат да правят!

Отговори
5 0
Пройчо

Пройчо

30.03.2021 | 20:48

Аз съм майстор-налъмар. Дялкам и кова налъми по цял ден и с огромно усърдие. От години не съм вземал заплата. Целият свят ми е крив - президент, правителство, премиер... Налъмите ми са най-убавите на света, но никой не ги иска. Кажете как да върви напред налъмарството в България?

Отговори
6 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?