61

Лечков със скандално разкритие за връзка между ЦСКА и Левски

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков коментира декларациите, които Левски публикува срещу футболната ни централа. В тях “сините” настояват за извънреден конгерс и нападат хората, които управляват българския футбол. От своя страна Лечков заяви, че БФС  е „виновен“ за многото компромиси, които е направил за Левски. 

„Аз съм напълно съгласен с част от декларацията на Левски, зад която виждам почерка на човек, с когото сме играли и побеждавали за България. Да, българският футбол е стигнал дъното, намирайки се в критично състояние. Факт е. Прави са хората от "Герена". Но това е на клубно ниво, което означава, че в Левски обвиняват себе си. Защото БФС няма вина, че Левски не е силен отбор“, заяви Лечков пред "Блиц".

„БФС обаче е „виновен“ за многото компромиси, които е направил за Левски. И знаете ли – те не са един и два. Доста толерантни сме били клуб, който е на ръба на съществуването. И сега, когато този отбор, започна  да губи, изниква удобното зло на всеки – БФС. Е, не. Не може така.

Имам чувството, че Левски и ЦСКА имат един и същи финансов благодетел. Така че – някои хора са в много близки отношения с други хора. Някои хора са помагали финансово на други хора.  

Мисля, че е излишно да се вдига олелия за конгрес, след като вече е ясно, че такъв няма как да има. И би било хубаво „сините“ да гледат себе си. Да се спасят, защото без Левски и ЦСКА не е същото. Само един силен Лудогорец не е достатъчен“, завърши героят от световното в Щатите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Браво, Лечков!

Браво, Лечков!

03.11.2022 | 11:11

Най-после някой да каже истината за Уефски. Такива компромиси, каквито се направиха за тях не са правени и по комунистическо време. Вместо отдавна да са в долните дивизии те даже и крякат. Сирака против кого грачи - ми нали и той беше цели 10 години в това БФС. Всички отбори минаха през катаклизми, изпадане, смяна на имена само ЕВРОИДИОТИТЕ от Уефски НЕ. И с това име на национален герой е НЕДОСТОЙНО да се носи от спортен отбор - никъде по белия свят няма такова чудо.

Отговори
1 0
Ни чул, ни видял

Ни чул, ни видял

03.11.2022 | 04:08

Някога да сте чували ц иганин да признае вина? А на всичко отгоре, този е сливенско перде! Където не е играл, само от там не е изритан! Като човек /не знам дали е човек изобщо/ е отвратителен и нагъл. Това е Лечков! Светавода ненапита. Гад.

Отговори
4 2
Чичо

Чичо

02.11.2022 | 19:20

Какъв герой той си е чист лешояд

Отговори
5 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?