61

Лечков с изумително предложение: Да обесим Боби Михайлов!

Членът на Изпълкома на БФС Йордан Лечков даде интересно предложение във връзка с жестокия скандал в българския футбол и евроквалификацията срещу Унгария.

„Ние сме член на УЕФА. Тя организира мачовете от квалификациите за европейското първенство. УЕФА е получила сигнал от СДВР и взима решението да се играе без публика. Ние сме длъжни да уведомим УЕФА. Допитахме сме до СДВР, тъй като заради съвременните технологии разбираме, че има опасност нещо да се случи по време на мача. Моето лично мнение е, че трябва да има публика, но в случая не аз взимам решение“, заяви Лечков.

„Съвсем нормално е да се вика оставка. Но не е нормално да се пречи на организирането на мача. Аз считам, че когато се очаква да има напрежение на срещата, трябва да се вдигне цената на билетите. Нека хората си платят по 100 лева, да влязат на трибуните и там да скандират. Президентът на БФС се избира от клубовете и техните представители на конгреса, а не от запалянковците. Не е най-важната тема, че ще се играе без публика, защото на последния ни домакински мач в София имаше 2-3000 човека“, допълни легендата на българския футбол.

„Когато наближи мач на националите, се говори за едно и също, а не за политика. Защо като китайска капка дълбаем само на едно и също място. Трябва да стане ясно на всички, че решението за преместването на мача и мястото на провеждането му е на УЕФА, а не на БФС“, коментира бившият халф.

„Точно в този момент е голямо изкушението да се коментира футбола в момента. Дайте да обесим Боби Михайлов, ако това ще промени обстановката в България. Вчера и премиерът Дянков говори за футбол. И този премиер ще си отиде, а стадион няма да има. Колко премиери минаха и всички обещаваха. Трябва да се създадат условия. Ние искаме промяна в законодателството и да се признават разходите на хората, които инвестират в спорт и култура. Държавата е мащеха за футбола. Аз ще си подам оставката, когато видя реален проект за нов национален стадион. В България за толкова години не е имало никакъв проект за стадион, а не да бъде построен“, призна Йордан Лечков.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Фена

Фена

15.11.2023 | 14:31

Разгеле, най-после едно разумно предложение от сливенския ИДИOT лечкофф. Алилуя

Отговори
2 0
илия асенов

илия асенов

15.11.2023 | 11:54

тоя циганин краде в сливен и още краде

Отговори
5 0
Интересно

Интересно

15.11.2023 | 11:13

Заглави не съм чел повече не се интересувам от спорт. Когато го обесят пак пишете и снимка искам.

Отговори
4 0
rtyrt

rtyrt

15.11.2023 | 10:41

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами---~-- https://min.lc/diabexin

Отговори
1 0
Левски 1914

Левски 1914

15.11.2023 | 09:25

За това състояние на футбола са виновни Борисов, Домусчиев и Ганчев!

Отговори
7 2
Драган

Драган

16.11.2023 | 10:25

ДГД виновно е ДС ръководството на БФС превърнало се в ОПГ.

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?