Купонът с новите в Ботев възмути Италия

Пловдив скача, всички фенове претъпкани и без маски, пише derbyderbyderby.it

"Ботев Пловдив продължава да губи в българската лига, но кампанията с привличането на новия собственик предизвика ентусиазъм. И маските сред феновете изчезнаха".

С тези уводни думи италианската електронна медия derbyderbyderby.it започва информаията си за "криминалното" представяне на жълто-черните футболисти пред феновете в сряда.

Ето текста на изданието: 

"В българската лига Ботев Пловдив е трети отдолу нагоре и се завърна в пролетната офанзива с домакинско поражение, но сред феновете има голям ентусиазъм за зимната трансферна кампания. Освен това, за да яхне малко ентусиазъм в труден момент, Ботев реши да представи обновения си отбор пред феновете и в присъствието на бъдещия собственик Антон Зингаревич, преди възобновяването на шампионата. Много хора се събраха въпреки усилията на полицията да спрат митинга поради пандемията.

Сред трансферите, които предизвикаха ентусиазъм, е този на бившия капитан на Гана до 20 години, талантливият ганайски нападател Емануел Току, който напусна Фремад Амагер (датски клуб от първа лига). Ботев Пловдив подписа с 20-годишния Току договор за година и половина".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чишо

Чишо

14.02.2021 | 14:52

Последните винаги са първи ,от зад напред .Аз непомня кога дте били пъвии , може би миналия век . Щом и рязаните ви унижаваст у дома , скоро няма дави бъде .. Да не стсне кото с италианеца - ците .

Отговори
3 5
Чишо

Чишо

14.02.2021 | 14:42

Кмете не стой на моста че може да падне като любикият ти Ботевъ .Марш на Колежа в своя дом .и не се бави , почвай паркинга към него че утре Бойко може да го няма , няма и пари .

Отговори
3 5

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?