Култов Чичо Пенчо за COVID 19, Левски, покупка на бельо и падащи тухли

Поредна порция мъдри мисли изрече футболен треньор №1 на ХХ век Димитър Пенев като засегна най-наболялите проблеми на деня - COVID 19, ЦСКА, стадион Българска армия, кризата в Левски. "От наша страна всичко е точно. Беше направена оценка, но не знам защо се бавим. Нали дойдоха от комисията и видяха какво е? Да не чакат тухлите да започнат да падат? Все пак това е 50-годишен стадион. Собствениците са много загрижени. Дано не повтаряме епидемии и болести, а вече да погледнем малко към цимента и тухлите и да започнем да градим нещо за поколенията", допълва Стратега.

"За Купата ни чакат сериозни мачове. Там не можеш да наваксаш точките и а поправяш грешките. Дано в БФС да не им мине през акълите да направят полуфиналите в един мач. То ще е все едно да отидеш да си купиш бельо и да го забравиш в магазина. Всеки от четирите отбора ще се хвърли, ще е много интересно. Но това не означава да забравим първенството. Да не се получи така, че на футболистите да им избягат душите. Да, на феновете им омръзна без трофей. И с ръководството е така. Да не говорим, че на тях и други неща са им на главите. Трябва да се планират финанси, за отбора, много теми са актуални", казва Пената и се спира на темата с оцеляването на Левски, която доминира в последните седмици.

"За Левски нищо няма да казвам. Няма да е спортсменско ние да ги коментираме като цесекари. Дано да се оправят и да си играем дербитата. Аз се надявам всичко с тях да е добре. Вече обаче започвам да се питам хората в БФС да не са отишли някъде на лагер. Къде са се покрили? Кога ще правят конгрес? Обидно и несериозно е това отношение. Време е да се раздвижат", завърши легендарният специалист.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?