49
Следвайте ни

Кучетата талисмани от общинския приют донесоха победа и на „Локомотив“

Димитър Илиев: Осиновявайте кученца, защото те заслужават дом и любов

viber icon

Поредна победа донесоха кученцата от пловдивския общинския приют – този път на „Локомотив“ (Пловдив).  В неделя играчите от пловдивския футболен гранд се изправиха срещу ФК „Локомотив“ (София) като преди началото на мача капитаните излязоха на терен с двама от обитателите на приюта.

„Призоваваме всеки, който има възможност да гледа кученце да го направи, защото тези животинки заслужават дом и любов. Надявам се с примера, който даваме да накараме повече хора да осиновяват кученца от приютите“, заяви капитанът на ПФК „Локомотив“ (Пловдив) Димитър Илиев по повод кампанията „Доброто продължава“.

Това е поредният пловдивски футболен отбор, който се включва в инициативата на общинския приют в града, която има за цел да насърчи осиновяването на домашни любимци.

В приюта за безстопанствени кучета „Приятел завинаги“ в Пловдив са настанени 100 кучета, които очакват да намерят своето ново семейство, което да ги дари с много любов и грижи. Всички кучета са кастрирани и се предават на осиновителите с паспорт и чип. Приютът се намира на 4-ти километър, „Пазарджишко шосе“, Пловдив. С неговите обитатели можете да се запознаете във Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/833422206705265

Коментари (1)

браво на локото

браво на локото

22.11.2021 | 13:50

ако можете феновете на локо/пловдви )и другите) да вземете пример и да биете само 4ерни и педофили 6те е много добре.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?