61

Кубрат Пулев: Галата ще е зашеметяваща!

Кубрат Пулев говори на пресконференцията преди боксовата галавечер в събота в „Арена София“. Кобрата ще се изправи срещу Игор Шевадзуцкий в основния ѝ мач. Родният боксьор очаква зашеметяваща гала.

„Обичам да говоря по същество. Галата ще е зашеметяваща. Ще е много интересна за всички. Има много интересни битки, които дори хора, които не са големи фенове на бокса ще им бъдат интересни. Брат ми ще играе срещу много сериозен противник, аз също. Новият ми опонент е подготвен, играл е преди месец и е в добра форма. Благодарим му, че прие нашата покана. Трябваше да се вземат много емоционални решения. С Махмуд Чар имаме насрочен мач за световната титла през септември месец. Нека се възстанови. Пожелавам му пълно възстановяване. Пожелавам на всички бойци в галата да имат успехи, имат своя шанс и дано успеят да покажат най-доброто от себе си и да направя всичко възможно да победят“, каза Кубрат.

„Не обичам да се казват последните думи, но съм убеден, че ще стане голямо шоу, голям боксов спектакъл. Сигурен съм, че всички ще се насладят. Всички боксьори ще са удовлетворени от постигнатото, за да може да излязат и да покажат какво са, кои са и какво могат. Това е спорт и ние държим, на спортсменството и се отнасяме към всички еднакво. Радвам се, че мачът ще е в София. Ще има грандиозна боксова галавечер“, добави той.

Мениджърът на Кубрат – Ивайло Гоцев пък обяви темата на галавечерта: „Нямаше как да дадем друга титла на събитието освен AgainsAllOdds (Срещу всички залози). Имахме огромно желание да докараме Кубрат в София и да се бори за световна титла. Боксът е театър, но не знаем края и как ще се случат нещата. Имахме голяма травма. Махмуд Чар се лекува. Той претърпя успешна операция. Засега срещата му е отложена за месец септември. Нашата вяра е, че ще го постигнем в София. Толкова за тази среща. Срещу всички закони, срещу всички залози имаше човек, който беше готов. Отне му 30 секунди да помисли дали да излезе срещу Кубрат. Това е Игор Шевадзуцкий. Вярвам, че е готов. Нека ние българите сме част от това събитие“, каза той.

„Имаме осем срещи. Син и червен ъгъл са обявени. Рингът е един. Битката предстои. Очаквайте интернационални срещи, които са в програмата“, съобщи Гоцев.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ДядоСоки

ДядоСоки

27.03.2024 | 22:02

Чалгарката Емилия роди от любовника си за това Жорж Башур я заряза и Николета Лозанова също роди от любовника си и иСлъга Ники Михайлов, но той много скоро ще разбере!

Отговори
1 0
ДядоСоки

ДядоСоки

27.03.2024 | 22:01

Чалгарката Емилия роди от любовника си за това Жорж Башур я заряза и Николета Лозанова също роди от любовника си и излъга Ники Михайлов, но той много скоро ще разбере!

Отговори
1 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?