Следвайте ни

Крушарски: Затворихме пазара "Кирков", на пейката само юноши

viber icon

При мен нещо не ебават да идват партии да ме молят за пари, констатира президентът на Локомотив Пловдив в задушевен разговор с репортери и камери след подписването на спонсорския договор с Winbet. 

"А аз давам пари, и то как. Идете вижте базата в Тракия. Есента ще имаме там минимум 2 терена. Това не е малко пари", констатира Крушарски.

"На още един въпрос ще ви отговоря без да ми го задавате, защото вие, първо не умеете да задавате въпроси. Защо Локомотив няма нови попълнения? Аз ви задавам въпроса: а защо задавате въпроса защо няма българи в отбора? Айде отговорете ми. Защо задавате като искате да има...да пълните да има...от пазара "Кирков" да карам на кило? 

Тука минаха 20 човека. Колко останаха? Един остана. Преди години по колко минаваха? Затова имаме шест юноши и почваме да налагаме само юноши. Нашите юноши не са по-зле от тези, които идват на килограм.

Така, че за селекция...Селекцията в Локомотив има 16 основни играчи, от тях 5 са на скамейката. А досега бяха 20 на скамейката с евро заплати. Сега ще са юношите с български левчета. Мисля, че резултатът ще е по-добре", завърши Крушарски.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай