Следвайте ни

Крушарски за Пара в Аржентина, Ожболт и протестите на феновете

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски посрещна с насмешка лансираната в медиите версия за трансфер на халфа Парвиз Умарбаев в елитния аржентински Индипендиенте. "Идва първи януари, не първи април", бе краткият коментар на 63-годишният бизнесмен.
За протестите на феновете срещу държавната помощ за дострояването на стадиона на градския съперник Ботев във времена, когато в страната ни събират капачки за кувьози, а областен център е без вода, Крушарски обяви, че не очаква сензации. 

"Аз не мога да разбера за какво иде реч. Какво очаквате да ви кажа аз? Като са казали феновете, че общината помага, аз какво мога да направя? Разговарял съм един път с хората от общината и втори път не тръбя и не говоря. Сензации не очаквам. А вие не очаквайте от мен сензации", лаконичен бе бизнесменът.

Той не беше разговорлив и по темата за зимната селекция. На въпрос има ли развитие около продажбата на Ален Ожболт, Крушарски сподели: "Има хора, които се занимават с това. Аз него правя. От мен трудно ще вземете информация".

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?