64

Крушарски в акция: Българите много обичаме да дрънкаме празни чинии ВИДЕО

Той (Локомотив) никога не е бил слаб и тези последните години Локомотив си показва своето, а ще продължи да го подобрява, сподели мнението си Христо Крушарски след загубата на подопечните му с 2:1 от Левски на "Лаута".

„Ние, ако чакаме винаги крайния срок, влакът отдавна ще е заминал, така че аз си го казах преди 3 – 4 месеца, че изобщо не трябва да се чака, а трябва да се гони от начало до край. Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш", коментира той пред колегите от dsport

„За тези два двубоя аз държа да видя това, което е стояло на резервната скамейка. Едни ги видях вече къде са, да видим още някои, ако има, и ще знаем какво търсим. Защитата ни е идеална. Млади момчета, показват си, ще останат. Остава сега да видим полузащитниците и нападател си имаме", направи разбор на селекцията президентът на Локомотив.

"В България най-обичаме да си дрънкаме празни чинии и всеки говори за нещо, което не го е виждал и чувал. Да си фантазираме сме номер 1“, бе отговорът на Крушарски на въпрос за спекулациите около бъдещето на Александър Томаш.

„Аз не съм спрял да говоря за закон на спорта. Не съм спрял и да ръчкам в тази посока. Няма да отстъпя до последно. Аз си направих труда да се поровя дълбоко в темата и ако ви кажа колко пари ще оправят българския футбол и всичко ще върви по мед и масло, няма да повярвате. С едни 300 – 400 млн. българският спорт ще има и олимпийски, и световни шампиони“, категоричен е Христо Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
2.3/5 от 3 оценки
2.3/5 от 3 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?