61

Крушарски: Томаш да се променя, не аз! Модрич ми отказа, малка му била територията

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски се обърна към наставника на тима Александър Томаш. "Не виждам да се натискат да дойдат при нас Роналдо и Меси. На Лука Модрич му предложих, но ми отказа човекът. Малка му била територията. 

Българските треньори трябва да разберат едно – нужно е да бачкат, да вадят кадри, а не да им доставям готови такива и те само да се пъчат и да казват, че някой им пречи. Всеки треньор трябва да се замисли какво и кой футболист е създал. Това, което му е подадено от юношите, той трябва да го развие и да го вкара в правия път.

Ние имаме доста млади момчета и ако треньорът продължи в същия дух да ги доразвие, нещата ще се получат. Защото, да ви кажа, това, което ние се разбрахме, не се случва. Не виждам да им се дава шанс достатъчно. Крушарски на никого не пречи, а само си харчи парите и казва какво да се прави и как, за да има успех. Аз съм създател на предприятие, а не разрушител. Така че треньорът да си прави сметката, че трябва да се променя. Той да се променя, а не аз. Той трябва да създава кадрите, а не само да ми ритат топката“, каза Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?