Крушарски: Стига в Общината жалят само Ботев

На някои хора в Пловдив ще им покажа как трябва да се правят нещата, докато някои други само лапат, каза през репортери собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски при заминаването си за бизнес срещи в Русия. 

"Ще се случват хубави неща. Покрай Великден имах важни и обнадеждаващи разговори. Искам отборът и феновете да са спокойни за финансирането. Както и господин заместник-кметът по строителство и инфраструктура Пламен Райчев. Сега няма да влиза в затвора. Беше казал, че ако разпише документ, който да ми разреши аз да си оправя стадиона, щял да влезе в затвора. Сега няма да влезе.

Трябва да има равни условия за всички. Стига са жалили само Ботев и са им давали какво ли не. Те нали ще правят и дублиращ отбор. Знаете ли колко ще му струва издръжката? Пари явно си имат и помощта трябва да е еднаква за всички. Аз колко години вече сам се оправям?", завърши с риторичен въпрос Христо Крушарски.

Междувременно, фенове на футбола под тепетата изразиха надежда в скоро време от Ман Сити да се свържат с Христо Крушарски и да напазаруват ракети против градушка, за да избегнат катаклизмите като тези в мача с Пари С Жермен от Шампионска лига. Тогава на "Етихад Стейдиъм" прасна градушка точно преди началото на мача.

"Откакто Крушарски е в Локо над "Лаута" град не е падал, ако изключим шестте гола в мрежата на Ботев", аргументират се фенове на черно-белите.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Майна

Майна

06.05.2021 | 17:00

ДРУГО СИ Е ДА СЕ ДУПИШ НА РЯЗАНИТЕ *УРОВЕ НА ДПС,ИНАЧЕ КОГАТО БОЙКО ВИ ДАВАШЕ БЕШЕ ДОБРЕ,А? ЕТО ЗА ТОВА НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ ВИ ВИКАТ *УРВИТЕ НА ВСЯКА ВЛАСТ

Отговори
4 4
Дупеш ли се винаги ще ти го турят!!! Яко ли е ку.ра на Герб?!

Дупеш ли се винаги ще ти го турят!!! Яко ли е ку.ра на Герб?!

06.05.2021 | 16:06

Нали сложихте фланелките с лика на Баце?Що така ви преебават? Когато много се ду пиш, никой не те уважава.Житейска Аксиома!

Отговори
5 9

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?