Следвайте ни

Крушарски сметна: 15-20 милиона и Локото става шампион

viber icon

Ло­комотив може да стане шампион, когато аз или ня­кой дойде да ми помогне да направим бюджета 15-20 милиона лева, изчисли босът на черно-белите Христо Крушарски. Той направи сметките броени дни след като тимът за втора поредна година ликува с Купата на България.

"Фактите говорят, че бюджет между 15 и 20 милиона лева е нужен за атака на титлата. Иначе, ако стане нещо и спечелим титлата, то ще стане слу­чайно. А аз в случайности не вярвам. Аз вярвам в реал­ните неща", коментира Крушарски. Той очаква и много повече публика на мачовете на "черно.белите" след последния трофей.

"Нашият народ е из­страдал. Той е минал през много перипетии на демо­крацията. Много се е блъ­скал, много е мачкан. Зато­ва най-голямата емоция и най-голямата радост за мен е, че хората, които на­времето са градили, прави­ли и радвали на стадиони­те, се връщат пак да се радват на успехите на лю­бимия си отбор", добави бизнесменът.

Босът на Локомотив коментира по следния начин въз­можността звездата на Лудогорец Марселиньо да стане част от смърфовете, каквито информации се появиха през седмицата: "Бруно Акрапович каза една много умна приказка, която подкрепям. Ако иска 2500 долара заплата, му я давам веднага и да идва. При нас си има ред и поря­дък. Всяко нещо си има цена и се знае колко е".

Договорът на бразилеца с разградчани ня­ма да бъде подновен. Близ­ки до него са го пред­ложили на Локото, но вероятността той да заи­грае на "Лаута" е нищожна, твърдят запознати.

В събота Христо Крушарски има­ше среща със спортните хора в клуба - директора Ге­орги Иванов - Гонзо и съвет­ника Чавдар Цветков.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

Хайде,хайде

Хайде,хайде

06.07.2020 | 00:14

Не го вади такъв голям,че да не се спънеш !!!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?