Крушарски: Сложих скафандър, дишам спокойно

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че е спокоен преди страстната за черно-бялата общност седмица, в която представителният отбор ще гостува на Лудогорец. При победа в Делиормана железничарите могат да реално да погледнат и към първото място. На въпрос дали ще има бонуси за играчите при успех на „Лудогорец Арена“, той бе категоричен: „Премии при нас има само за класиране до трето място и Лига Европа. За отделни мачове бонуси няма. Достатъчно се нагълтах с въздух. Сега вече съм си сложил скафандъра и дишам спокойно. А пък и Лудогорец вече сме ги побеждавали в Разград“.

"Това, че бихме Струмска слава със 7:0, не е показателно. Единият отбор е с 300 хиляди лева, а другият е с 4 милиона. Така че това не е критерият. Ние си играем нашата си игра, пък каквото сабя покаже. Нямам притеснения от съдийството за мача с Лудогорец. Реферът може да направи една грешка, а играчите – пет“, каза Крушарски.

За концесията на „Лаута“ и терена за базата той добави: „Развитие около концесията може да има в края на януари, когато трябва да минат сесиите. Тогава вече ще видим какво ще правим. Аз си гоня инвеститорите, но ние още нямаме нищо, за да търсим това, което ни трябва. Като започне да се строи, тогава може да се говори за инвеститори. Защото хората искат да влагат в нещо, което се вижда“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?