61
Следвайте ни

Крушарски: Ще задавам въпроси, друг път ще се кандидатирам

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски представлява клуба на провеждащия се конгрес на БФС. 64-годишният бизнесмен имаше намерение да се кандидатира, но впоследствие се отказа. На влизане в НДК той обяви, че ще задава много въпроси на кандидатите и допълни, на някой следващ форум може да се яви като претендент за горещия стол.

“Ще оставя за друг път кандидатурата ми. Можеше и сега, но прецених, че не е моментът", сподели пред репортера ни Крушарсщки. "Кой е фаворит днес? Все още не се е доказал. Първо вътре трябва да се докаже. Имам достатъчно въпроси и да видим кой как ще отговори”, заяви той.

42  Основната битка за шеф на футболния съюз се предполага, че ще се води между Борислав Михайлов (издигнат от 19 клуба) и Димитър Бербатов (от 8). Общо шестима са кандидатите за важния пост - към двамата изброени добавяме Христо Порточанов, Ивайло Дражев, Христо Христов и Георги Захариев.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?