61

Крушарски ревна: Отрязаха ми два гласа за Конгреса на БФС!

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се оплака, че два клуба, на които помага, са отрязани от гласуване на предстоящия конгрес на БФС в петък. 67-годишният бизнесмен бе кандидат за шеф на централата, но се отказа от надпреварата и декларира подкрепата си за Михаил Касабов. Двата аматьорски клуба, които Крушарски подпомага - Рилски спортист (Самоков) и Рилец от родното му село Говедарци, са с временно преустановено право на глас.

Причината, изтъкната в решението на Изпълкома, за което Крушарски е уведомен с писмо в понеделник, е наличието на свързани лица в управлението. Членовете на Управителния съвет (УС) на Рилец Митко Джоргов и Христо Василев са част от управата и на Рилски спортист.

"Какво да ви кажа. Вероятно не съм единственият. Два гласа отпадат в очертаващия се много труден избор. Добре, че поне не могат да ме лишат от присъствие и да забранят и на Локо Пловдив да гласува на конгреса. Консултирах се с адвокат и той е категоричен, че няма никакъв конфликт на интереси, защото става въпрос за клубове, които участват в различни първенства“, коментира пред filternews.bg Христо Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?