Крушарски разкри колко е бюджетът на Локо ВИДЕО

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е в приповдигнато настроение след второто поредно класиране на финал за Купата на България. "Наточили сме се здраво за тая втора Купа и няма да я изпуснем лесно. Защо трябва да говорим само за пари!?

Демокрацията е криворазбрана във футбола. 4 млн лева годишно ми струва издръжката на Локомотив (Пд). Това даже е много за българския футбол. Време е да влезем в час на класния малко! Само с вдигане на заплати и бонуси, няма да стигнем до никъде. Все още печатница за пари нямам.

Предполагам, че на Тити и Наско не им е никак лесно в Левски. Дано намерят верния път.

Обувките ми са вече на 10 години, така че не мисля да харча пари за нови!

Бруно Акрапович помогна за решаването на казуса баща, майка, леля и стринка в Локомотив (Пд). Гонзо и Бруно Акрапович се съобразяват с мен, не аз с тях. На външен вид изглеждам доста лекомислен, но в някои отношения като се покажа в Пловдив на стадиона, всички бягат, защото много съм викал. А аз не викам, просто така си говоря!

Моят джоб не е достигнал до там, за да сме шампиони. До Лудогорец не мога да стигна, колкото и да ми се иска", сподели Крушарски предаването Топ прогнози на Топспорт.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?