Крушарски пред "Марица": Кандидатирам се, ако има силна конкуренция ВИДЕО

Базата ще е готова до 4-5 години, гол се вкарва със силен удар, обяви босът на Локо

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че е поласкан от решението на Спортист (Своге) да издигнат кандидатурата му за шеф на БФС на предстоящия контрес през юни. Той използва съботния ден, за да дойде в Пловдив и да провери работата по тренировъчната база в ЖР Тракия. 
"Благодаря на хората от Своге. Очевидно са оценили това, което съм направил и правя за Локомотив за шестте години, откакто съм в играта. Ще се кандидатирам, ако има силна конкуренция. Ако няма, никакъв смисъл не виждам.

Това ще го мисля тепърва. Сега на дневен ред е тренировъчната база, която строим за школата. Ето, днес е събота, а се работи. И в момента съм тук", заяви Крушарски пред "Марица".

"Надявам се до края на годината тези два терена да са готови. Има една шахта на общината, която трябва да се премести. Оттам нататък ние сме почти стартирали. Другата седмица, като дойда, ще видите каква ще е разликата. Лека-полека вършим работата. Кога ще бъде готов целият проект? Зависи от това дали джобът ми ще бъде пълен. Дал съм си за четири-пет години да завършим, а може и по-бързо. Ако Локомотив тръгне по силно към Европа и започнем да печелим по-големи суми, ще стане по-бързо. Още тази година ще наваксаме". 

"Кандидатурата от отбора на Своге е оценка за моята работа. Аз им благодаря. Те отдавна коментират тази тема. Ще видя! Първо трябва да си оправя Локомотива, после ще видя каква ми е конкуренцията и тогава ще реша. Ако не виждате какво става в Локомотив с ред и порядък... На БФС му трябва ред и порядък, а не само приказки - онзи какво направи, този какво бил направил. Третият сега щял да стартира след осем години работа в Изпълкома... Досега къде бяха? Спаха дълбок зимен сън и чакаха някой да им каже какво да направят. Нещата се решават с рязък удар. Гол не става с леко шутче, а със силен удар". 

 "Ако преценя и реша дали ще се кандидатирам, ще го разберете първи и със сигурност ще има резултат. Националният отбор? Като за начало е нормално. Знаем, че е тежко. Казал съм милион пъти, че ние в клубовете трябва да си свършим работата. Не я ли свършим, а само се бъзикаме, нищо няма да направим. Ясен Петров и да е Господ, като няма материал какво ще направи? Вървим в положителна посока. Радвам се, че Локомотив допринесе за това действие. Ако продължаваме така, догодина ще сме още по-добре на следващите мачове". 

"Ако някой е натрупал сметки в някоя кръчма, ще му ги платя. Има документи и мога да ги покажа, за да ги видите. Когато Акрапович си тръгна, подписа нотариален документ и си тръгна. Всички, които си тръгват от Локомотив, подписват нотариални документи, които се подписват при нотариус. Да е жив и здрав".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Dinko

Dinko

08.04.2021 | 18:12

Krusharski stava za noviq Lui Dufines. Policaqt I policaikite. Policaqt I izvanzemnite. Perfekten e I kato obraz I govor.

Отговори
0 0
123

123

03.04.2021 | 17:27

Простак и наглец на н-та степен.

Отговори
3 7
Стоян Михалев

Стоян Михалев

03.04.2021 | 19:10

Срам те е да си напишеш името, жълт п-едал! По-интересно е че майка ти не мисли така!

Отговори
4 1
До 123

До 123

04.04.2021 | 18:21

Слагаш един диез в дивия и петата сама ще излява ва каун стрямски.

Отговори
1 0
Док

Док

03.04.2021 | 16:30

За най голяма пиянка

Отговори
4 4
Круш

Круш

03.04.2021 | 14:27

Е от тоя по голям смешник няма!!!

Отговори
5 5

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?