61

Крушарски пред marica.bg: Драми няма, всичко ще е за доброто на Локомотив

Христо Крушарски обяви пред marica.bg, че е решил да запази 50-те процента от акциите в ПФК Локомотив Пловдив АД и е възможно да се завърне в оперативното управление на клуба. "Драми няма, всичко ще е за доброто на Локомотив", бяха първите думи на 65-годишният бизнесмен. "Смятам, че откакто дойдох на Лаута съм доказал, че милея за Локомотив и съм много повече локомотивец от хора, които се бият в гърдите, че са такива. Не очаквайте от мен да правя трусове в Локомотив, както някои побързаха да обявят.

Не анулирам никаква сделка. Аз 50% от акциите съм ги подарил, а останалите 50% са си мои. Тези акции ще си ги държа при мен. Управлението на клуба ще бъде наполовина. До момента не съм се бъркал в нищо, а оттук нататък ще провеждаме разговори и ще видим какво ще се случи. Това обаче няма да се отрази негативно на Локомотив. Вече условията ще са други. Ще седнем да си говорим. Ако имат желание - добре, ако нямат - ще трябва да управляваме заедно. Аз направих Локомотив Пловдив апетитна хапка, но клубът ще стане още по-голяма хапка”, каза още Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мосю

Мосю

13.01.2023 | 13:23

Крушарски, вярно ли че има да даваш и на Бруно?

Отговори
1 0
емил наков

емил наков

12.01.2023 | 19:23

а бе КРУШАТА като иска да се върне не е тайна че на месец разходите са 400 000, да внесе за два месеца неговата вноска и да заповяда,забравихте ли че по негово време ходихме на подготовка в ГОВЕДАРЦИ и момчетата седяха без заплати по 6 месеца изгони МАРТИН ,баталяса ЖЕНСКИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР .....НЯМА ГО НА КАРТАТА,,,,,,баталяса волейболният отбор няма го на КАРТАТА и сега ХИТРЕЦАкато видя че влизат сериозни пари в клуба изпълзя и той бил собственик....колко пари е дал в последната година за клуба та претендира да вземал решения............РЕШЕНИЯ ВЗИМА ТОЗИ КОЙТО ДАВА ПАРИ,това го е казал твоят идол ТОДОР ЖИВКОВ ХИТРЕЦО

Отговори
8 3
Стар локомотивец

Стар локомотивец

12.01.2023 | 12:15

Само така Крушарски!Продават футболисти в това число и твоя любимец Карагарен и парите само за тях???Браво на нашите най-верни журналисти Стойчо и Дончо,че за броени минути изясниха нещата!

Отговори
12 6
Боцко

Боцко

12.01.2023 | 14:21

А Крушарски дава ли за издръжката на отбора?

Отговори
6 5

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?