Крушарски прави общежитие за школата на Лаута (допълнена)

Вземам си шапката, ако надуша уговорен мач, категоричен е новият благодетел на Локо

Новият финансов благодетел на Локомотив Христо Крушарски иска да направи общежитие за момчетата от школата. Това обяви самият той тази вечер. "На Лаута има недостроен хотел. Имам идея той да стане обшежитие за момчетата от други градове, които ще тренират в Локомотив", обяви Крушарски.

"На този етап аз ще осигурявам средствата. В процес на разговори съм с мои приятели, които да помагат и заедно да изведем Локомотив към по-добри дни. Мисля, че скоро ще успея да ги убедя. Христо Бонев и Атанас Узунов ще се занимават в Локо Пд с това, което разбират. Така сме се разбрали.

Аз съм човек на реда. Обичам ясните правила и точните хора. Нямам претенции за пост в Локомотив. важното е нещата да вървят и то в правилната посока", каза още Христо Крушарски в интервю за Диема спорт.
Новият финансов благодетел на черно-белите не избяга и от въпроса за уредените мачове. "До мен стигнаха приказки, че в миналото Локомотив е свързван с уговорени мачове. За краткия ми контакт с отбора останах с впечатлението, че момчетата мислят само за футбол, а не за щуротии. Ако обаче усетя, че футболистите се забъркват в черно тото или нещо подобно, вземам си шапката и заминавам", каза още Христо Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Приказките са от едно място

Приказките са от едно място

17.09.2015 | 08:33

Тези \"приказки\" за уговорени мачове да не са достигнали от едно нежно, миришещо на кебапчета място? Ако не се отървеш от \"идиотите\" и теб ще те застигне същото - и ти ще бъдеш обвинен че продаваш мачове, и на теб ще ти спретнат стряскащи глоби, и на теб ще ти прекъснат мача с Коматево.

Отговори
0 0

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?