Крушарски попиля националите: Да си лягат при гаджетата! Няма смисъл да си чешем топките ВИДЕО

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изригна остро срещу представянето на националния отбор в мача срещу Уелс. 63-годишният бизнесмен  изгледа на живо срамното представяне на формацията на Георги Дерменджиев.

“Просто нямам думи. Ако има критика, трябва да е градивна, а не да мелим като ярномелки и нищо да не става. Тези момчета нямат никаква воля за игра. По-добре да си отидат вкъщи и да си легнат при гаджетата. Да не се занимават с това, което не им е работата. Не ги ли е срам?

И ние имаме малко вина. Това, което ще направя в Локомотив е още малко дисциплина и трябва да излиза нещо от школата. Без школа не става нищо. Тия 20 години нищо не е излязло. Просто нямам думи. Тъжно ми е, жално ми е, защото си харчим парите за глупости.

От тук нататък трябва да започнем от главата - да помислим кой може да управлява и кой не може. Да си чешеме само яйцата, просто няма смисъл да се занимаваме.

Да вземем да ударим чертата и пет години да няма футбол. Оттам нататък, ако тръгне - да тръгне. Без ред и дисциплина нищо не става. Защо в Локомотив има нещо - защото има треньор, който реже глави и крака.

Какво ще направя, ако аз управлявам? Първото нещо, което ще направя, е да изчистя всички кесачи и заплатаджии, които са в управата. С четири човека в управата на Локомотив направих нещо.

Без ред нищо не става. Съдиите да свирят това, което виждат. А не да си нагаждат задниците на тоя и оня. Никой не ги кара да свирят по този начин. Затова имаме този футбол. Нашите момчета чакат някой да ги бута и само да играят балет. А това не беше и балет.

Кой да сложиш за треньор? Като няма материал е едно и също. Кажете ми един, който ви хареса. Днес чета, че едно момче искал да става футболист на годината. Щял да става. За да станеш футболист на годината, трябва да си издереш задника от работа. А не да гледаш мачовете отблизо. Три мача го гледах. Той си гледаше мача отблизо. Играл в Шампионска лига?! Боже мой. Ако искаш играй… Ако и там така играеш, ще гледаш мача не отблизо, а малко по-отстрани”, коментира Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?