61

Крушарски поискал анулиране на сделката за Локо

Сериозен трус в управлението на Локомотив (Пловдив) е регистриран и той е на най-високо в йерархията на клуба. Новият инвеститор на Адам Сотков е бил уведомен чрез нотариус, че Христо Крушарски иска да анулира договора за прехвърлянето на 50% от акциите. Според колегите от “Мач Телеграф” това поставя под въпрос как точно ще се издържат “смърфовете” през пролетта и как ще завършат селекцията си през зимния трансферен прозорец.

Договорката от пролетта бе Крушарски да се оттегли, а Сотков да поеме управлението, докато инвестира в инфраструктурата, както и в развитието на школата на представителния тим. До този момент обаче подобни инвестиции не са направени, а само е декларирано намерение за тях.

Според договора, за чието анулиране вече са предприети първите стъпки, до 31 декември 2022 г., новият собственик е трябвало да изпълни определени условия, за да се сдобие окончателно с акциите. Това обаче не се е случило и контрактът на практика може да се счита за невалиден.


Все още не е напълно ясно какво точно означават предприетите действия на Христо Крушарски, който засега мълчи по въпроса.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?