Следвайте ни

Крушарски: Няма да търпя "тесли" от реферите, вадя отбора

viber icon

Няма да търпя "съдийски произвол" спрямо Локомотив Пловдив, категоричен е босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски в коментар по темата с реферите в efbet лига.

"Аз не се разправям, хората се разправят. Аз просто си изразявам емоциите. Моето е чисто емоционално. Към никой не гоня карък.

Относно съдийството на Ивайло Стоянов-Сватбата и това, което очаква сега от Николай Йорданов - в предишния мач съдията свири точно, както му е името.

Реферът винаги има право, но когато започне да вади балтията, аз съм казал, че ще извадя отбора. Ако ще и въобще да не играем повече. Така че няма смисъл да си хабя само нервите, поне да се свири реално.

Мисля, че Ники Йорданов ще ръководи съвсем нормално. Нямам претенции към никого, освен към един човек, който ни закла. Името му отговаря на начина, по който свири. За сътрудничеството с Крузейро? Поканиха ни с треньора да идем там и да обменим опит, идеи, треньори за школите. Сътрудничеството не е отсега. Що се отнася до играчи от там - бразилците с лопата да ги ринеш. Идеята ни е един път сътрудничеството да тръгне, а после резултатите сами ще дойдат", коментира Крушарски.

Снимка: LAP.bg

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (1)

не се разпавям, напрао

не се разпавям, напрао

26.09.2020 | 15:38

лапам гербави съджуци бацеви

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?