61
Следвайте ни

Крушарски: Не съм се отказал от БФС, още мисля

viber icon

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски все още обмисля дали да се кандидатира за президент на БФС. Не е изключено в последния момент той да се включи в надпреварата на извънредния конгрес на централата на 12 октомври. Той определи като малко прибързано изнесената информация за отказа. "Пак бързате. Не бързайте! Занимавайте се с нещо по-смислено. Обърнете внимание на далеч по-важните неща във футбола. Дали ще съм аз или друг проблемите във футбола ни трябва да се решат. Ще ги поставя на конгреса. Изчакайте още малко и официално ще обявя намеренията си", сподели пред репортера ни Крушарски.

Ден преди това пред колегите от Тема спорт той заяви: "Постоянно обикалям футболна България и се виждам с хората. Помагам на всички дивизии. Конгресът го има, но малко сме поизтървали влака. С доста собственици на клубове към говорил. Ще си поставим въпросите. Нещата, които ги говоря от известно време, ще ги отстоявам на конгреса и ще ги дам да се решават".

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?