64

Крушарски: Локо​мотив Пловдив има нов собственик

Локо​мотив Пловдив има нов собственик, съобщи президентът на клуба Христо Крушарски. След общото събрание, което се проведе на 26 ноември, с 50 процента в акционерното дружество влиза компанията Money +, която е основен спонсор от лятото. На събранието в управителния съвет влязоха представителите и Лъчезар Вълканов и Жулвен Ридванов. Те влязоха на местата на напусналия спортен директор Атанас Узунов и на Христо Крушарски-младши. Вълканов дори помага на спортно-техническото ръководство като специалист по кондицията. Той е и неизменно на Лаута, като вече има и своя канцелария. 

"Имам вече финансов партньор, който влиза 50-50 с мен. От миналата седмица вече имам партньор, за който ще разберете скоро. Тази година ще нулираме разходите за Локомотив. Преди време започнах да говоря, че ще започна да печеля. Миналата година имах под 2 милиона разходи, а тази година разходите ще са нулеви. Много хора не вярват в това. Бюджетът на Локомотив е 4.5 милиона лева.

Нашият бюджет не скача драстично. Ще управляваме заедно с новия човек. От миналата седмица вече сме партньори. Обновихме управителния съвет, той има двама души в него. Ще има много промени. Ние не сме толкова богати, че да пилеем. Ще намаляваме разходите и ще увеличаваме приходите. След Гонзо спортен директор няма да има. Ще търсим мениджър, засега Тунчев ще изпълнява тази роля“, заяви Крушарски. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?