Следвайте ни

Крушарски: Лицензът ни е гарантиран! Колегите от ЦСКА да не се притесняват

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обяви, че лицензът на клуба за следващия сезон не е застрашен, а плащането на задължения към НАП върви по план. Той предположи, че медийната атака идва от пряк конкурент за призовите места. "Искам да успокоя нашите привърженици, че лицензът не "виси", както се изразяват някои. Плащанията към НАП са редовни. Със страшна сила обаче висят шампионските им и други намерения, за които хвърлиха доста пари. Забелязвам, че не могат да си удържат огорчението и нервите. С това си обяснявам зачестилата медийна загриженост за финансовото състояние на Локомотив и медийното отразяване на кампанията на нашите фенове за купуване на виртуални билети. Ние и без тези билети ще се справим. Но тази помощ от привържениците ни е огромна, защото показва, че клуб и фенове са едно цяло. А когато това е така, успехите ни са гарантирани. Това явно изплаши доста хора", заяви пред "Марица" Крушарски.

"На медийните стратези на ЦСКА ще кажа: "Колеги, не си хабете усилията, няма да успеете да разбиете Локомотив. Вложете в нещо по-смислено пари и енергия, защото долу на терена всичко лъсва и се вижда.
Използвам случая да благодаря на нашите фенове за подкрепата и да ги уверя, че за Локомотив предстоят още по-добри дни", каза още Христо Крушарски.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (3)

МОСЮ КРУШО

МОСЮ КРУШО

22.03.2021 | 13:31

ДА СА СПОКОЙНИ И НАШИТЕ ИНТИМНИ , ЖЪЛТИ ПРИЯТЕЛКИ. ЩЕ ИМА ОЩЕ МНОГО БАХУР В КОСМАТИТЕ ИМ ЗАДНИ ДВОРОВЕ.

Отговори
5 3
Стрямски бек

Стрямски бек

22.03.2021 | 15:56

Ний стрямалий държим и на петата, след това на бахурчетата.

Отговори
1 2
Уточнение

Уточнение

22.03.2021 | 12:02

Доньо,"медийните атаки"ги правите само двамата с твоето приятелче Стойчо Генов-Каброна.Болни мозъци.

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?