Крушарски: Кой ще духа супата сега

Президентът на Локомотив Христо Крушарски си пожела още по-добро представяне през идното първенство след спечелването на Суперкупата на България. 63-годишният бизнесмен припомни какво прогнозира преди мача в Разград пред "Марица" и посъветва тези, които не му повярваха да бъдат така добри и да изпълнят ритуала, към който той ги прикани:

"Бях оптимист за победата още преди мача, а тогава мнозина ми се хилеха. Сега да бъдат така добри да издухат горещата супа на Любо Пенев, както им препоръчах преди двубоя в Разград", сподели пред "Марица" Крушарски.
"Този сезон заслужавахме да сме втори в класирането. Но така се случи, че някои хора решиха да ни преместят назад в класирането. Искам в Лига Европа да изиграем минимум три мача. При малко повече късмет може да се класираме и в груповата фаза на турнира".

Пред колегите ни от БНР босът на черно-белите разкри как се е стигнало до идеята мачът на се играе в Разград: "Треньорът Акрапович се съгласи да играем мача за Суперкупата в Разград. След като му се обадих, той каза, че е готов и на луната да отидем, но да спечелим. Така и стана. С Бруно Акрапович сме си дали дума колко ще работи в Локомотив. Подписали сме граждански брак и той е доста дълъг. Човек трябва да се оттегли, когато е на върха. Не ме е страх от мечката и си ходя в гората свободно", каза още Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?