64

Крушарски: Колегите ми в Локо не ме пускаха във ВИП-а на "Лаута"

На един мач на Локомотив на "Лаута" ми обявиха, че не мога да вляза във ВИП зоната на официалната трибуна, признава собственикът на 50 от акциите на "черно-белите" Христо Крушарски.

Бизнесменът обясни отношенията си с другите съсобственици, пирзнавайки, че не се е месил в работата на останалите управленци.

"Преди 1 година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и 1 година и 2 месеца не съм се месил в действията на Локомотив. Отборът имаше нелоша позиция за класиране на есенния полусезон. За мен целта не е продажба на всяка цена. Една Лига Европа би донесла повече от продажбата на някои играчи", сподели той.

"Хвърлих доста средства за базата. ​Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната. Не получих нито "да", нито "не". Някъде нещо се скъса. Аз бях стигнал до 2.4 милиона приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да застана настрани и аз го направих. Сега съм готов да помагам, ако трябва и ще вляза", допълни Крушарски.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
4 коментара
Самоков

Самоков

29.01.2023 | 20:20

Ако продължаваш така ще паднеш в очите на феновете. Кажи си пари ли търсиш?

Отговори
4 2
Мосю Крушо

Мосю Крушо

29.01.2023 | 20:15

Нашите интимни приятелки от команчево да не се катерят за Локото. Локото са добре - справка класирането. По- добре да ходят да точат сълзи и соколи пред общината за още милиони за шопара шиши и боко простака.

Отговори
3 4
Пласмасов

Пласмасов

29.01.2023 | 19:02

Заложил ги е и не може да ги откупи. Сега търси и пари даже.Базата ти е дадоха преди 4г защо не направи нещо през това време?

Отговори
7 1
Лаут Тепе!

Лаут Тепе!

29.01.2023 | 17:55

Късно е либе за китка!Ми ,КОЙ те накара да си дадеш акциите на тези футболни специалисти?Га ги яде кифтетата ,мълча!Кажи си сега КОЙ ,за да ти олекне на душата!

Отговори
5 2

Анкета

Какво ще се случи с "Ботев" при Бруно Балтазар?