Следвайте ни

Крушарски: Каня на първа копка на 20 август, няма да се разправяме с Камбуров по медиите

viber icon

Президентът на Локомотив Христо Крушарски покани пловдивската общественост, фенове и медии на първа копка за тренировъчната база в ЖР Тракия. Както е известно, днес Общинския съвет гласува отдаването за безвъзмездно ползване и строителство на терен от 49 декара за спортен комплекс. "Ако всичко е наред и няма спънки, каня всички на първа копка на 20 август. Не вярвам да ми създават пречки, тъй като намеренията ми са добри и безкористни. Аз ще си дам парите за нещо, което ще остане и след мен, а ще го ползват децата на Локомотив и Пловдив.
Първо ще оградим терена, а от там нататък стъпка по стъпка ще вървим напред", сподели пред репортера ни Крушарски.
Той отказа да влезе в полемика с бившия капитан на тима Мартин Камбуров, с който често през медиите си разменят остри реплики. "Говорихме достатъчно. Стига толкова приказки. На никой не желая лошо. Аз си вървя по моя път и имам далеч по-важни неща от това да се обяснявам с някой", каза още Христо Крушарски.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?