Следвайте ни

Крушарски към Бербо: Пасъл ли си 5 криви коча в заграденото?

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не пропусна да захапе своя опонент в борбата за шефското място в БФС - Димитър Бербатов. Преди 3 месеца босът на черно-белите обяви, че ще се кандидатира за горещия стол, а Бербо пък поиска свикване на извънреден конгрес на БФС през септември.

„Аз поисках да чуя ясна програма и идеи за подобряване в петте ключови направления за футбола ни. Даже безплатно им лансирах някои идеи. Отговарят обаче само с празни приказки. Няма как за няколко часа на един конгрес да се обсъди всичко и делегатите да вземат убедено решение. Аз мога не 40, а 400 подписа да събера. Специално за Бербатов мнението ми го знаете. Голям играч, но да каже какво е похарчил за футбола. Колко лични средства е инвестирал и в какво? Какво е работил този човек извън терена, за да му се повери важната задача, за качествена промяна в българския футбол и търсене на нови успехи. Да каже той пасъл ли е 5 криви коча в заградено!?“, обяви 63-годишният бизнесмен.

„Всички сме концентрирани върху този мач. Темата за трансфери и продажби на играчи в момента е забранена в клуба. Всеки трябва да знае, че националният отбор и европейските мачове са най-доброто място, на което може да се покаже. Да привлече интерес към себе си и да получи парите, които иска да изкарва. С голи приказки не става“, отсече Крушарски пред „Мач Телеграф“.

Той не се отмята от вече демонстрирания оптимизъм и е уверен, че „черно-белите“ могат да се поздравят с победа в датската столица.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Алито от София

Алито от София

16.08.2021 | 09:54

Този прост селянин не е нужно да доказва колко е тъп, ние знаем, също знаем че не разбира и от футбол, затова за негово добро е да си мълчи че по всичко личи че всеки негов коментар е много голяма простотия

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?