Следвайте ни

Крушарски изригна с коментар за БФС и оставката на Боби, поиска Гонзо и Чаво в национала

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски не остана безучастен към катаклизмите в българския футбол от неделе и понеделник, когато премиерът Бойко Борисов принуди шефа на БФС да подаде оставка, а цялата съдийска комисия бе привикана на разпит от ГДБОП.

„Вие какво сте очаквали от този мач? На какво от­горе може да се бо­рим с Англия. Мно­го сме далеч от тяхното ниво. Яд ме е само, че в на­шия национален отбор не видях малко повече агре­сия, мъжка игра и по-здраво стъпване на терена. Знаете, че в моя отбор това е първото, на което държа. Футболистите трябваше да покажат хъс и ни­кой нямаше да ги обвинява за нищо. Аз си мисля, че на­шият Карагарен можеше да изпъкне с подобни качества в този мач. Той е напористо момче и се хвърля смело. След мача обаче се шегувах, че съм сърдит на Балъков не заради Бирсент, а защото не взе в състава Чаво и Гонзо. Те се далеч по-големи мъжкари от тия на терена", ко­ментира с усмивка колоритният фут­болен бос. Бизнес­менът взе отноше­ние и по темата с поисканата от пре­миера Бойко Бори­сов оставка на пре­зидента на БФС Борислав Михай­лов

„Ако ще сменяме Михайлов с Бербатов, мерси! Хората да си спомнят как бе сменен Иван Славков навремето и какво беше със­тоянието на футбо­ла ни при него и какво е сега. Боби поне беше до Ба­тето някоя и друга година и бе понаучил това-онова. Аз лично към него не бих казал лоша дума. Хора, които не са давали пари за футбола, не мо­гат да го управля­ват. Стига с тия ле­генди и ветерани, дето правят школи, за да прибират пари от такси. Трябва друг под­ход. Казах го и преди време - след­ващият президент на БФС трябва да е човек с опит като мениджър. Който е ръководил хора и е носил отговор­ност. Не ни трябват бивши футболисти в управлението", категоричен е биз­несменът и призна, че от трибуните не е чул нищо смуща­ващо.

„За мен англича­ните малко преиг­раха с темата за расизма. През ля­тото и в Локо имах­ме този проблем. В Европа някои възприемат нашето „Уууу" като маймунски звук. Не­щата трябва да се разграничават. Аз чувах „Уууу" и нищо друго. От другата страна, какво са подвиква­ли няколко човека не знам. Те трябва да понесат персо­нална санкция за поведението си, както и тези които са ги допуснали до стадиона", каза още Христо Крушарски.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?