Крушарски и Бруно предупредиха: Никакво подценяване!

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски и наставникът Бруно Акрапович предупредиха възпитаниците си да не се подлъгват от скромните визитки на противниците си, които ще излъчат съперника в първия кръг на Лига Европа. Крушарски бе все още под емоцията на загубата в дербито. "Поговорих с отбора след мача. Надявам се, че са си взели поуките. Гарантирам, че няма да подценим противника в Лига Европа", сподели Крушарски.

Треньорът Акрапович не коментира поражението в дербито. Пред колегите от dsport.bg босненският специалист заяви: "Може да сме доволни, въпреки че ще сме гости. Мисля, че е възможно този мач да изглеждаме добре и да минем още един кръг. Ще се опитам да изгледам мача между тези два отбора, за да получа повече информация. Това е най-добрият начин да опознаеш противника. Имам приятели в Черна гора, така че и така ще събера информация.

Никой отбор не трябва да се подценява. Защото не знаеш как се работи там, как се събират играчи. Може един малък клуб да си намери достатъчно добри играчи. Ще събирам информация и ще вземем всеки отбор насериозно".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

10.08.2020 | 18:23

СЕГА И РЕАЛ МАДРИД ДА БИЕТЕ,ЩОМ ПАДНАХТЕ ОТ ЖЪЛТУРКОВЦИТЕ, РЕЗИЛА И ОБИДАТА КЪМ ФЕНОВЕТЕ СИ ОСТАВА.

Отговори
3 4
Баба Ванга

Баба Ванга

10.08.2020 | 21:34

Ние когато трябваше, за да се помни вечно ги бихме жълтурковците,така ,че бъди спокоен!

Отговори
5 2

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?