Следвайте ни

Крушарски дарява 2000 седалки на стадиона в Лом

viber icon

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски ще направи благороден жест към футбола в Лом като дари 2000 седалки за трибуната на градския стадион. Те ще бъдат монтирани на мястото на сегашните дървени пейки, които са от времето на соца.

„Впечатлен съм от възстановяването на стадиона в Лом, видях как с малко средства, но с много любов и ентусиазъм една порутена сграда и една разорана нива са превърнати от вашия кмет в едно много прилично спортно съоръжение, което ще продължи да се доизгражда. Впечатлен съм и от обновяването на спортната зала „Балканиада“, а с д-р Гаврилов, с народния представител Ирена Димова и колегата Даниел Пеев обсъдихме и как да бъде възстановен плувния басейн, който е доста тъжна гледка.

С каквото мога ще помагам, щом се работи с мисъл за децата и младите хора на град като Лом. А на ФК „Левски 2020“ и неговия президент Гаврил Гаврилов-Гаро пожелавам добро представяне във Втора професионална лига, където несъмнено на такъв добре изграден клуб му е мястото още сега“ заяви Христо Крушарски.

Дончо Донев

Дончо Донев

Журналист - екип "Спорт"

Дончо Донев е завършил Английската гимназия в Пловдив, а след това ПУ Паисий Хилендарски специалност "Българска и английска филология". В екип "Спорт" на "Марица" е от март 1999 г.   Още

Коментари (1)

Да бе ,да

Да бе ,да

10.03.2021 | 09:00

Хъмпи ако може да намери на картата на България къде се намира Лом-ще е осмото чудо на света! Кво дарява-наредили са му- дава!

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?