Следвайте ни

Крушарски: Аз съм си направил математиката

viber icon

Дали ще започне първенството през месец май, риторично попита президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски пред колегите от "Гонг".

Това, което видях набързо, защото пътувам за Стара Загора, че от 1 или 15 ще стартира първенството. Добре, започваме на първи, но кога ще се подготвят отборите? Или не трябва да го правят? Кога? Поне две седмици по-рано. Добре, но има забрана за събиране на хора на едно място. Днес бях на стадион "Локомотив" и видях, че има жандармерия. Какво ще правим?

Трябва твърдо да кажем на хората, моите уважения, първенството ще започне на 1 или на 15. Хайде ще кажем второто, защото е по-реална дата. Отборите могат да започнат да се готвят от първи. Но това трябва да е съгласувано и да бъде свършено. Този път не отборите, а някой от горе, трябва да си свърши работата. Тези, които дават предложенията да седнат и да си направят добре математиката, защото минимум десет дни трябват на отборите, за да се подготвят.

В никакъв случай няма да има публика. Как ще има? Месец май ще е пикът на вируса. Това, което се говори и пише, май някой не го чете. Това казаха лекарите. А гледат да правят само сеирчета.

Оформям договорите за следващата година. Днес говорих с двама, на които им изтичат, а след дни ще го направя и с третия, на който му изтича контрактът. Аз съм си направил математиката. Има някои, които ще си тръгнат. Чакам треньорът да се върне и да седнем, за да се съберем. Оттам нататък нашият бюджет е направен. Ще говорим за тези месеци, в които са си починали, да вземат по-малко пари за почивката. Това ще се разберем. Говоря за моята къща. Другите да се оправят. Изкараха ме с Петър Пешев, че едва ли не двамата сме подстрекавали нещата. Напротив, предлагаме, а не подстрекаваме. Предлагаме варианти.

Това, което казах още преди две седмици - стига сте се правили на медийни звезди и стига сте говорили за хората, с които не сте на една маса. Дайте да седнем на една маса, най-накрая, да си ударим по един шамар и да започнем да правим нещо. А не само да намираме маана, защото като гледам всичките колеги сме от Трънския край. Знаете ли защо? Трънчанинът най-обича да намира маана, което правят в момента. Всеки търси кусури на другия и гледа как да го прекара", заяви Крушарски.
 

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?