61

Кръстаич: Заслужена победа! Най-важното бе да останем в четвърта урна

Освиркването на химна ни мотивира допълнително за успеха, обяви Валентин Антов

Националният селекционер Младен Кръстаич похвали възпитаниците си за играта при победата с 1:0 срещу състава на Северна Македония. „Искам да честитя на моите играчи за желанието ни за игра. Можем да играем на високо ниво и те го показаха. И да не беше картонът, пак щяхме да играем офанзивно. Възползвахме се и заслужено победихме. Най-важното беше да останем в четвърта урна. Успяхме да направим това, което искахме.Имаше голямо напрежение преди тези две срещи. Ще ни трябва още време, за да вървим нагоре и да се развиваме“, заяви Кръстаич. 

Защитникът Валентин Антов, който бе сред най-добрите на терена, сподели, че освиркването на химна на България от страна на феновете на Северна Македония е мотивирало допълнително отбора ни за успеха в Скопие. 

 "Настроението е страхотно. Цяла България може да бъде щастлива, че взехме този мач. Заслужаваме да се усмихнем малко и да сме щастливи. Променихме схемата и със сигурност има какво да се напасва. Има един добър колектив и добро разбирателство между нас. Днес показахме достатъчно да запазим суха мрежа. Имаме нужда от добри мачове и победи. Със сигурност ще се радваме на тази победа и ще търсим да се развиваме. Показахме много голямо желание и да се изолираме от обстановката навън. Освиркаха химна ни, което ни мотивира".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
dimitar

dimitar

27.09.2022 | 17:56

бърз и сериозен кредит за физически лица и фирми Нашата финансова институция е специализирана в договори за заеми за хора, които имат затруднения с банките. Ние предлагаме заеми от 5000 евро до 800 000 евро. лихвения процент от 2,5% години със срок на погасяване до 25 години за вашите нужди свържете се с нас на имейл: [email protected]

Отговори
0 0
голям праз

голям праз

27.09.2022 | 15:40

Дали ще сме в 4-та или 5-та урна все тая. Отборите са от един дол дренки. Както е 2-ката и 3-ката за учениците. Разликата е почти никаква.

Отговори
1 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

27.09.2022 | 07:54

БРАВО БЪЛГАРИ ЮНАЦИ

Отговори
1 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?