61

Кръстаич стъписан: За година 47 национали! Несериозно е!

Новият национален селекционер на България Младен Кръстаич изрази голямо учудване, че през последната година 47 футболисти са повиквани в държавния ни тим.

„Нашата е работа е такава. Понякога работи в клубен отбор или в национален. Имахме доста оферти. След проведените разговори с Борислав Михайлов решихме да приемем тази оферта. България е страна с много спортни успехи. Има много талантливи млади хора и затова се съгласихме да приемем това предложение“, коментира Кръстаич.

„Още когато приехме предложението, почнахме да гледам български футболисти и да работим. Още даже преди да сме се разбрали за предложението. Всички знаем в какво състояние е националният отбор по футбол и, че не се представя на добро ниво. Има много талантливи футболисти, които са загубили форма и самочувствие. Последната година е имало над 47 повиквателни, някои само с 1 мач, което не е добре. Малко несериозно е“, добави той.

„Нашата цел е да направим скелет и ще играят тези, които заслужат да играят в националния отбор. Ще бъдем постоянно на терена, ще работим много, така съм бил и като футболист и като треньор в други отбори. Представляваме и Сърбия тук в България.“

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
съвет

съвет

22.07.2022 | 08:55

Кръстаич, гледай да снабдяваш редовно Боби с твоята ракия и няма да бъдеш сменен докато същия е на власт. А, кое е сериозно и не е сериозно, си е лично на Ясен работа. Човека ги пробва, за да не пренебрегне никой и разбра че, не стават. Сега ще видим и тебе.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?