64

Кръстаич наясно с деветима от титулярите за довечера

 Селекционерът на националния отбор на България - Младен Кръстаич - е наясно с 9 от титулярите за двубоя с Черна гора, който е утре от 19:00 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. 

Двете му дилеми са свързани със заместника на Антон Недялков, който е контузен и няма да играе в първия мач, а другият - с партньора на капитана Кирил Десподов в атаката. Схемата, на която ще заложи Кръстаич, е отново 3-5-2.

На вратата ще е Даниел Наумов, а тримата пред него ще бъдат Пламен Гълъбов, Валентин Антов и навярно Петко Христов, който ще бъде заместникът на Недялков. Другият вариант е Християн Петров от ЦСКА. Неговият плюс е, че играе с ляв крак.

По двата бека ще бъдат любимецът на Младен Кръстаич Йоан Стоянов и неизменният в селекцията Марин Петков от Левски.

Тримата в средата се очаква да бъдат Илия Груев, Филип Кръстев и Янис Карабельов. Юношата на Славия и настоящ футболист на унгарския Кишварда беше титуляр в най-важния ни мач през миналата есен - успеха с 1:0 над Северна Македония в Скопие.

Ясно е, че единият от двамата нападатели ще бъде капитанът Кирил Десподов, но селекционерът се чуди кой да е другият. Едната опция е Радослав Кирилов, който играе много добре с екипа на националния отбор, но не толкова блестящо за ФК ЦСКА 1948. Той дори асистира на Десподов за сладкия гол в Скопие.

Спас Делев обаче демонстрира страхотна форма, като вкара 3 гола от началото на годината. Освен това 33-годишният футболист отбеляза при успеха над Кипър с 2:0.

Тогава той играеше напред с Кирил Десподов, с когото си размениха и по една асистенция. Фактът, че двамата са съотборници и в Лудогорец, също увеличава шансовете на бързака от село Ключ за титулярно място, пише  "Мач Телеграф".

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?