Кошмарът няма край: Инфаркт покоси още един футболист

Три седмици след кошмарната ситуация с Кристиян Ериксен на Евро 2020 подобен инцидент стана на тренировка на турския Аланияспор. Хума Бабакар се е почувствал зле, откаран е в болницата за преглед, а след това е станало ясно, че е получил сърдечен спазъм.

Според медиите в Турция нападателят е в болница и няма опасност за живота му. От клуба дадоха повече информация за инцидента, твърди dsport. "Нашият футболист Хума Бабакар, който припадна на тренировка тази сутрин по време на лагера в Будур е получил инфаркт, което е установено на първичните прегледи проведени в държавната болница в Бурдур. Допълнителни прегледи на играча ще бъдат извършени в клиниката в Алания Анадолу", написаха от клуба.

Бабакар е преотстъпен в Аланияспор от Сасуоло. Той се мести в Италия през 2007 година, когато става част от Фиорентина на 14 години. Само след 3 години вече е част от мъжкия тим на „виолетовите“ и на 14 януари 2010 година играе в мач за Купата на Италия срещу Киево.

Сенегалецът преминава през отборите на Падуа, Модена, Сасуоло и Лече. Футболистът успокои феновете чрез социалната мрежа Инстаграм, където публикува снимка от болничната стая, като благодари на всички за подкрепата.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Добра покупка за Локо Пд ли е Реда Рабей?